Judith Redelijk

Ik ben Judith Redelijk en ruim 12,5 jaar werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Tijdens mijn werk ben ik continu bezig om kinderen en jongeren sociale vaardigheden aan te leren. En het geven van trainingen aan kinderen en jongeren waaronder agressie regulatie trainingen, zelfbeeld trainingen, trainingen voor kinderen met depressieve klachten, ego versterkende traingingen enz. Maar vooral ook kinderen te laten voelen, ervaren dat ze er mogen zijn, dat ze er toe doen. En ze op die manier meer zelfvertrouwen te geven. Naast sociotherapeut ben ik ook moeder van 3 prachtige dochters. En wat ik zie in mijn werk maar ook privé, in mijn omgeving, op school enz. is dat de druk tot presteren en op alle fronten perfect moeten zijn steeds groter wordt. En aangezien niemand perfect is het gevoel van falen, niet mee kunnen steeds groter wordt. Graag zou ik preventief en laagdrempelig willen bijdrage aan het welzijn van kinderen in Nederland anno 2016.

  • door ze te leren dat ze niet perfect hoeven te zijn.
  • door ze te leren zich zelf te kennen met alle hun goede en ook   minder  goede eigenschappen.
  • door ze te leren luisteren naar hun eigen lichaam.
  • door ze te leren ontspannen.

Zodat ze “bewust” keuzes kunnen maken en trots zijn op wie ze zijn. Vanuit deze passie ben ik samen met Aryonne van Gils in oktober 2015 praktijk nujij begonnen.


Aryonne van Gils

Mijn naam is Aryonne van Gils .  In 2001 heb ik mijn HBO Diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald, waarna ik nog twee jaar pedagogische wetenschappen heb gestudeerd aan de Universiteit in Nijmegen.

Ik ben  ruim 10 jaar werkzaam geweest als persoonlijk begeleidster van een schoolvoorbereidende groep, binnen een orthopedagogisch dagcentrum en op een logeerhuis voor kinderen met een beperking en gedragsproblemen.

Ik ben getrouwd met Maurice van Gils. Samen hebben wij drie prachtige kinderenen runnen we een optiekbedrijf. 

Vanuit mijn opleiding en werk heb ik altijd al een grote interesse gehad in de sociaal, emotionele ontwikkeling van kinderen. 

Vanuit mijn werkervaring maar zeker ook vanuit mijn ervaring als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat een “kind lekker in zijn vel zit”.

Een kind dat lekker in zijn vel zit leert beter en makkelijker. Uit onderzoek blijkt ook dat kinderen die op jonge leeftijd emotioneel gezond zijn later de grootste kans hebben om een gelukkig leven te leiden. Als moeder heb ik gemerkt dat er eigenlijk al heel veel van onze kinderen wordt gevraagd, dat is niet perse goed of fout  maar een feit.  Het lijkt mij een mooie uitdaging om kinderen met deze druk te leren omgaan, zich bewust te laten worden van hun eigen positieve krachten en zo een bijdrage te mogen leveren aan hun emotionele ontwikkeling.

Ik ben Energetisch Kindercoach - “Relax Kids” coach - Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie en Faalangstreductietrainer. Samen met Judith Redelijk hebben we  nuJIJ  opgericht om zoveel mogelijk kinderen te laten stralen.


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf