Relax Kids

Relax Kids helpt kinderen te ontspannen, zelfvertrouwen op te bouwen en vergroot de concentratie. Ga mee op een magisch avontuur en ontdek hoe je door middel van beweging, spel, visualisatie en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen.


Workshop  Relax Kids                             

De workshop Relax Kids bestaat uit  lessen van 1 uur.  Tijdens dit uur ligt  de nadruk op, plezier ervaren, ontladen van energie en vooral doen en beleven. Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.


Elke les heeft een thema dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen, denk bijvoorbeeld aan thema superhelden, de elfentuin, de snoepjesfabriek.

We beleven elke les een bijzonder avontuur en ontdekken hoe je door middel van  beweging, spel, massage,  visualisatie, affirmaties en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen.


Relax Kids is een methode die al  15 jaar bestaat in Groot BrittanniĆ« en is opgericht door Marneta Viegas.  Naast dat het een heel gezellig en leuk uurtje is, heeft de Methode Relax-Kids bewezen dat  het een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen. De methode helpt tegen faalangst. Kinderen kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze kunnen beter omgaan met emoties, zoals boosheid, angst en verdriet en ontwikkelen meer respect voor zichzelf en anderen.


De oefeningen die we tijdens de les doen zijn voor kinderen ook thuis of op school te gebruiken.  Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken.


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf