Chill Skills   


De Chill Skills cursus ligt in het verlengde van Relax Kids. Naast ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisatie gaan we het ook hebben over onderwerpen die voor tieners belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan:


–Positief denken

–Visualisatie

–Stress, wat is dat nou precies en hoe ga je er mee om

–Hoe ga je om met boosheid en andere stemmingen

–Gezond leven , Goed voor jezelf zorgen

–Gelukkig zijn

–Zelfvertrouwen en Rust


Kinderen leren hoe ze in balans kunnen komen en worden zich bewuster van wat ze zelf belangrijk vinden.  Ze leren zichzelf beter kennen en te vertrouwen op zichzelf. Hierdoor zijn ze in staat om beter om te gaan met stress, zich te focussen en te ontspannen bijvoorbeeld voor een toets of het maken van huiswerk.


Tijdens deze lessen staan we stil bij de bovenstaande onderwerpen, we zullen verschillende soorten oefeningen doen, maar bijvoorbeeld ook over bepaalde onderwerpen discussiëren. Hoe ga je om met prikkels van buitenaf, groepsdruk, social media, online gedrag, pubertijd wat doet dat met je en waar komen die stemmingswisselingen vandaan en wat kan je er zelf aan doen. Hoe draag ik bij aan mijn eigen geluk?


De workshop wordt gegeven in kleine groepjes zodat er voldoende individuele aandacht zal zijn. De deelnemers krijgen allemaal een eigen inspiratie-werkmap om de oefeningen en opdrachten ook buiten de les te kunnen gebruiken. 


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf