Individuele begeleiding


Bedankt voor de fijne begeleiding. Onze dochter vond het elke week weer leuk om naar je toe gaan. ze heeft nu meer zelfvertrouwen en gaat met meer plezier naar school.


Wij bedanken Nu Jij voor het begeleiden van onze zoon.We zijn heel erg tevreden met de therapie die onze zoon heeft gevolgd.Hij heeft veel van de therapie geleerd en kan steeds beter met zijn ADHD omgaan.De samenwerking tussen ouders/
therapeute was heel goed en ook wij hebben veel opgestoken van de therapie.


Bedankt Aryonne, ik vond het heel fijn om met je te kletsen en de oefeningen die we hebben gedaan helpen ook echt. 


Training op maat


Afgelopen jaar liepen we op onze basisschool ibs De Klaverhoek tegen wat zaken aan op het gebied van sociaal emotionele vorming. Er was, vooral in de middenbouw, onrust onder de kinderen. Daarvoor hebben als extra hulp de begeleiding van Aryonne van Gils en Lisette Stoelman ingeschakeld. Zij hebben naar ons geluisterd en daarna een plan op maat geschreven. Dat coachingsplan hield in dat Aryonne en Lisette de kinderen en leerkrachten gingen begeleiden in o.a. omgaan met elkaar, gevoelens herkennen en je uiten, ontspannen en juist actief worden en samenwerken in de groep. We hebben het hele schooljaar hard met elkaar gewerkt. Er was ook een ouderavond, zodat ouders wisten waar aan gewerkt werd. Na al die maanden zijn we allemaal positief veranderd. De sfeer is fijn en de kinderen gaan anders met elkaar om. Iedereen heeft ‘tools’ gekregen om mee te oefenen. Wat fijn dat Aryonne en Lisette zijn geweest. Sterker nog, we hebben ze meteen vastgelegd voor het nieuwe schooljaar! Daarin gaan alle klassen de eerste weken aan de slag met Aryonne en Lisette. We willen deze positieve en prettige omgang graag vasthouden. Een eerste teambijeenkomst is al geweest en alle groepen gaan meteen de eerste week met elkaar aan de slag.


Relax Kids workshop


Wat jammer, al weer de laatste keer!! Gijs heeft er ontzettend van genoten en zit zichtbaar heerlijk in zijn vel op het moment! Bedankt voor je fijne bijeenkomsten! Mocht je in de toekomst nog ergens een groep starten, is Gijs erg enthousiast!


Milan is heel enthousiast over relax kids, hij gaat er met veel plezier heen. Heel leuk om iedere week met een ander thema te werken, zo blijft het ook interessant en boeiend voor de kinderen. En de manier waarop jij met veel enthousiasme en geduld de lessen geeft heb ik ook als heel positief ervaren, ik kon aan Milan merken dat hij zich op zijn gemak voelde bij je. De ouder/kind les vond ik een hele leuke toevoeging aan de cursus. Mocht er een vervolg komen zou ik het leuk vinden als meer ouder/kind lessen zijn, als dat mogelijk is.Hoi aryonne, senne zegt dat hij het heel leuk heeft gevonden. Vooral die les met mama ;) hij vond het "lekker om te doen" en ook leuk. Vooral het relaxen en het spelen. Hij vond jou een heel lieve juf.


Chill Skills workshop


Tijdens de Chill Skills lessen heb ik geleerd dat je als je iets leuks of goeds hebt gedaan dat je dat ook gewoon mag laten zien en positief zijn.


Ik vond de Chill Skills lessen heel rustgevend maar ook heel erg leuk om te doen. Het laat je positief denken en goed over jezelf denken.  Er waren leuke opdrachten, spelletjes en een goede begeleiding


Wauw mijn cito toets ging echt beter dankzij de ontspanningsoefeningen van de 

Chill Skills workshop

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf