Relax Kids workshop


Wat jammer, al weer de laatste keer!! Gijs heeft er ontzettend van genoten en zit zichtbaar heerlijk in zijn vel op het moment! Bedankt voor je fijne bijeenkomsten! Mocht je in de toekomst nog ergens een groep starten, is Gijs erg enthousiast!


Milan is heel enthousiast over relax kids, hij gaat er met veel plezier heen. Heel leuk om iedere week met een ander thema te werken, zo blijft het ook interessant en boeiend voor de kinderen. En de manier waarop jij met veel enthousiasme en geduld de lessen geeft heb ik ook als heel positief ervaren, ik kon aan Milan merken dat hij zich op zijn gemak voelde bij je. De ouder/kind les vond ik een hele leuke toevoeging aan de cursus. Mocht er een vervolg komen zou ik het leuk vinden als meer ouder/kind lessen zijn, als dat mogelijk is.Hoi aryonne, senne zegt dat hij het heel leuk heeft gevonden. Vooral die les met mama ;) hij vond het "lekker om te doen" en ook leuk. Vooral het relaxen en het spelen. Hij vond jou een heel lieve juf.


Chill Skills workshop


Tijdens de Chill Skills lessen heb ik geleerd dat je als je iets leuks of goeds hebt gedaan dat je dat ook gewoon mag laten zien en positief zijn.


Ik vond de Chill Skills lessen heel rustgevend maar ook heel erg leuk om te doen. Het laat je positief denken en goed over jezelf denken.  Er waren leuke opdrachten, spelletjes en een goede begeleiding


Wauw mijn cito toets ging echt beter dankzij de ontspanningsoefeningen van de 

Chill Skills workshop

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf